The Single Best Strategy To Use For prefabrik

Wiki Article

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak içwithin aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

Uygun fiyatının yanı sıra çAlright uzun süreli bir kullanıma olanak tanıyan kaliteli malzeme ve işçiliğiyle prefabrik konutların daha da güvenilir bir hal aldığını ifade etmek gerekiyor. ÇAlright fazla proje sunulduğundan dolayı hayal edilen ev tasarımına ulaşmak sanılandan çAlright daha kolay oluyor.

Prefabrik ev fiyatı almadan önce kesinlikle arazinizin ev yapmak için müsait olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor. Anahtar teslim prefabrik ev yaptıracağınız firma biz bu işleri yapıyoruz bile dese siz yinede belediye ve resmi kurumlardan bunun onayını almanız gerekiyor.

İki katlı prefabrik evler, tek kat prefabrik ev gibi fabrika ortamında prefabrik malzemelerden üretilmektedir. Tek katlı evler gibi hazırlanır ve talep edilen zemine kurulumu sağlanır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı ten cm’ye çanakkale prefabrik ev ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Duvardan çatıya özel kullanılan izolasyon malzemeleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme enerji tasarrufu sağlar.

Triplex villa modeli de prefabrik yapı sisteminde sunulan lüks konut modelleri arasında yer almaktadır. Fashionable mimari kırklareli prefabrik ev fiyatları tarzların yanı sıra geleneksel mimarinin eskimeyen klasikleri prefabrik villa modellerine kolayca yansıtılabilmektedir.

Prefabrik ev satın alırken öncelikle çanakkale prefabrik ev modelleri inşa edilecek modelin prefabrik bir yapı için tasarlandığından ve fabrikada üretildiğinden emin olmalısınız. Bunun yanında evin tasarımı için, mimarlık ofisinden proje dosyası hazırlatmanız gerekiyor.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası sarsıntıda bina sağa sola hafif esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Böylece, hava koşulları nedeniyle oluşabilecek inşaat gecikmeleri veya malzeme hasarları gibi sorunlar ortadan kalkar. Prefabrik hazır evlerin üretimi, geleneksel betonarme evlere kıyasla yarı yarıya daha az zaman alabilir.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek kırklareli prefabrik ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte prefabrik ev fiyatları siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Report this wiki page